q22
q21
q1233

layanan

  • tim technical kuwat
    tim technical kuwat
    We duwe tim technical kuwat ing industri, puluh saka pengalaman profesional, tingkat desain banget, nggawe kualitas dhuwur-efficiency intelligentequipment.
  • nggawe niat
    nggawe niat
    Perusahaan migunakake sistem desain majeng lan nggunakake majeng ISO9001 2000 sistem manajemen kualitas internasional Manajemen.
  • banget kualitas
    banget kualitas
    Perusahaan khusus kanggo produksi peralatan dhuwur-kinerja, pasukan technical kuwat, Kapabilitas kuwat pangembangan, layanan apik.

babagan awake dhewe

Foshan City Rich Water Jet Technology Co., Ltd diadegaké ing taun 2006 lan diduweni 11000㎡ pabrik kang dumunung ing Foshan, China. Our company punika perusahaan dhuwur-tech profesional specialized ing pembangunan, produksi lan dodolan kanggo produk industri nglereni banyu jet lan aksesoris. produk RICH ora mung anjog ing domestik dodolan, nanging uga dièkspor akèh negara lan wilayah kayata: Indonesia, Malaysia, Kanada, Amerika Kidul, Timur Tengah, Asia Kidul-Wétan lan sapiturute klien Kita kalebu akeh kondhang manufaktur peralatan banyu jet, panyedhiya layanan saka peralatan, pedagang, pengusaha Processing gedhe-ukuran lan tetanduran Processing etc. perusahaan RICH tansah klempakan ing nyediakake produk paling apik lan layanan kualitas dhuwur sawise-sales kanggo klien. Saben produk wis dites liwat seri proses pengawasan kualitas profesional.

ndeleng liyane
  • 2006

    perusahaan iki diadegaké
  • 11000

    area Fastory
  • 8

    Patents
  • 29

    negara diekspor

produk

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita Mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.

panaliten kanggo cenik

certificate

Tampilan Online Chat!