q22
q21
q1233

palayanan

  • Tim teknis kuat
    Tim teknis kuat
    Simkuring boga tim téknis kuat di industri, dekade tina pangalaman profésional, tingkat design alus teuing, nyieun hiji kualitas luhur-efisiensi tinggi intelligentequipment.
  • nyiptakeun niat
    nyiptakeun niat
    Pausahaan migunakeun sistim design canggih tur pamakéan canggih ISO9001 2000 sistem manajemen kualitas internasional manajemén.
  • kualitas alus teuing
    kualitas alus teuing
    Pausahaan specializes di ngahasilkeun parabot-kinerja tinggi, gaya teknis kuat, kamampuhan ngembangkeun kuat, jasa teknis alus.

tentang Kami

Foshan Kota Beunghar Cai Jet Téhnologi Co., Ltd ngadegkeun taun 2006 sarta milik 11000㎡ pabrik nu lokasina di Foshan, Cina. parusahaan urang téh perusahaan tinggi-tech profésional husus dina ngembangkeun, produksi jeung jualan keur produk industri motong cai jet jeung asesoris. produk euyeub teu ukur ngarah di jualan domestik, tapi ogé diékspor ka loba nagara jeung wewengkon kayaning: Indonesia, Malaysia, Kanada, Amérika Kidul, Wétan Tengah, Asia Tenggara jeung sajabana klien kami kaasup loba well-dipikawanoh pabrik alat-alat cai jet, panyadia ladenan pakakas, padagang, usaha ngolah badag skala jeung tutuwuhan processing jsb parusahaan euyeub salawasna ngumpul dina nyadiakeun produk pangalusna sarta layanan kualitas pangluhurna sanggeus-jualan keur klien. Unggal produk geus diuji via runtuyan prosés pamariksaan kualitas profésional.

nempo leuwih
  • 2006

    parusahaan didirikan
  • 11000

    aréa Fastory
  • 8

    patén-patén
  • 29

    nagara diékspor

produk

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist kami Mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

panalungtikan pikeun pricelist

Sertipikat

WhatsApp Online Chat!